laat je verleidentijdloos design

Social Skippersharing = caring

Onbezorgd Varenmaximaal beleving minimaal onderhoud

Aluminium botenbouw

Tenderline Schotman Maritiem

Tenderline is een aluminium botenbouwer waarbij de focus ligt op onbezorgd varen. Het bouwen van boten is van vader op zoon overgedragen, dit staat garant voor degelijk vakmanschap en ervaring in het bouwen van aluminium boten. Onbezorgd varen is voor ons meer dan alleen de keuze van het materiaal aluminium. Tenderline onderscheid zich ten opzichte van collega aluminium botenbouwers door een hoog afwerkingsniveau, klantbenadering en creatief meedenkend vermogen.

Als aluminium botenbouwers lopen wij voorop wat betreft design en innovatie, wij hebben altijd een blik op de toekomst en streven naar perfectie. Tenderline bied een ruim gamma aan standaard modellen die variƫren van 4 tot 10 meter. Daarnaast zijn wij in de aluminium botenbouw gespecialiseerd in het realiseren van uw specifieke droomschip.

Tenderline beschikt over een engineering afdeling om de haalbaarheid van uw wensen te toetsen voordat we daadwerkelijk gaan bouwen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te onderzoeken of